De Wandelpraatjes wensen u…

Het jaar 2017 zit er weer bijna op..

Het jaar waarin er niet zoveel gewandeld werd als we hadden gehoopt. Het jaar waarin Mevrouw Wandelpraat kwakkelde met haar gezondheid, de hardnekkige peesplaat blessure onder haar voet en slijmbeursontsteking in de heup maakte dat lange wandelafstanden niet gelopen konden worden. Het jaar waarin we twee mooie stedentrips maakten naar Praag en Porto..

Het jaar waar we met Guido aan tafel mochten zitten en we gezellig over onze gezamenlijke wandelhobby mochten kletsen. De afspraak staat dat we samen in het nieuwe jaar bij onze Zuiderburen gaan wandelen.

Nu op naar 2018, hopelijk brengt dit jaar ons weer meer wandelkilometers.

Toch hebben we al leuke vooruitzichten. In maart gaan we met Familie Wandelpraat een midweek naar Rheinland Pfalz en in april staat Valencia op de planning. Medio mei/juni hopen we uitbreiding te krijgen in de familie en gaat onze ruwharige teckelpup Guusje mee op onze volgende wandeltochten.

Als laatste willen we al onze volgers bedanken voor de leuke en gezellige comments en het volgen van Wandelpraat. Wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen, en voor 2018 vele mooie kilometers toe.

 

caligraphy kerst

Paul en Marina.

6 thoughts on “De Wandelpraatjes wensen u…

 1. Hey, wat een eer in jullie jaaroverzicht te mogen staan! 🙂 Ik ben zelf nog niet toegekomen aan een jaaroverzicht. 10 dagen geleden moest ik voor een kleine ingreep onder het mes en ik heb bijzonder slecht gereageerd op de narcose!!! Samen met het uitzonderlijk trieste decemberweer heeft me dat veel te lang binnengehouden en ook voor volgende week zijn de voorspellingen niet best. Mentaal ben ik er intussen weer bovenop, de rest zal wel volgen. Mooie vooruitzichten hebben jullie alvast en ik wens jullie toe dat ze allemaal uitkomen met een goeie gezondheid helemaal bovenaan. Beste wensen voor 2018 en hopelijk tot ergens in januari 🙂

 2. Beste wensen voor 2018, dat het een schitterend jaar mag worden ..met veel gezondheid en heel veel wandelplezier voor jullie !
  2018 begint al goed bij jullie ..en wat leuk , wandelingen met de hond deze keer ,dat wordt zeker leuk om te lezen ! Grts Leen

  • Hallo Leen,
   Jazeker, over een,tijdje loopt onze viervoeter mee..
   Ze is er nog niet, ze moet zelfs nog verwekt worden 😉 maar we wilden de pup pas eind mei. Gelukkig wordt er een teefje medio februari gedekt en uit dat nest kiezen we ons Guusje. Lijkt me zo leuk. Maar eerst hebben we nog midweek in de Moezelstreek en Valencia. En in september gaan we nog twee weken naar de Champagnestreek in Frankrijk. Je leest het al, de Wandelpraatjes hebben weer genoeg op de wandelagenda staan. Nu hopen dat de pezen van mij zich gedeisd houden.. Ik ga er in ieder geval van uit dat er meer gewandeld gaat worden dan afgelopen jaar.

   • Dat zal wel lukken denk ik , met een hond moet je sowieso meer buiten, bij ons stond het aantal wandel km ook niet op een hoog peiltje, de voeten zijn terug genezen en ik hoop dat het nu terug van start kan gaan bij ons…, wij lopen in oktober de Camino Portugues, tegen dan moeten we in vorm zijn .. duimen maar ! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s