Pieterpad Roermond-Montfort

Bekijk deze wandeling

Ons beginpunt is Roermond, eigenlijk is dit geen PP beginpunt meer,  we overnachten bij (schoon)moederke en (schoon)bruurke. Zodoende vertrekken we vanaf het Munsterplein. Geen alledaags logeeradres, want we logeren in de pastorie van de Munsterkerk in Roermond.

Uitgezwaaid door moeders

Na een stevig ontbijt worden we uitgezwaaid en beginnen met frisse moed aan onze 4daagse onderneming. Roermond aan de horizon achterlatend volgen we de rood-witte markering. Het is een mistige ochtend maar de voorspellingen zijn veel beter dan gisteren.

Onderweg naar St.Odilienberg

In st. Odilienberg gaan we aan de koffie met vlaai! In de bossen verlopen we ons al filosoferend over de zin van het leven maar de GPS brengt ons weer terug naar het Pieterpad. Daar ontmoeten we een Haagse dame (ze kletst 5 kwartier in 1 uur) die in haar eentje tot Peij loopt. Wij stoppen bij ’t Kefee ane Kèrk,  zij loopt (gelukkig) door.

Bed & Boterham Kefee ane Kerk

Na een hele hartelijke ontvangst in de B&B door Mia en Pierre en een heerlijke kop snert gaan we richting onze kamer om het bed uit te proberen. Dat lag zálig want twee uur later werden we pas wakker. Montfort verkend en uiteindelijk geland in ’t Jachthoes voor een Wiener schnitzel. Nu op naar ’t Kefee voor een live trekzak concert (nee, dit is geen doordenker). Er komt een echte accordeonist!. De voetjes zullen een dansje niet op prijs stellen dus laat wordt het niet. We duiken het twijfelaartje in en vallen in een diepe slaap!

One thought on “Pieterpad Roermond-Montfort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s